Abonnementen en licenties

De Uithof

De trainingen op de Uithof vinden plaats op zg. KNSB-uren. Om mee te kunnen trainen of om aan wedstrijden (Langebaan of Marathon) mee te kunnen doen heb je een abonnement en een KNSB-licentie nodig. Deze kun je ieder jaar via SVR bestellen. Een abonnement geldt voor een vast tijdstip in de week gedurende het gehele seizoen.
Voor junioren A, neo-senioren, senioren en masters kost het 1e trainingsabonnement €137,50.  Een tweede en volgend abonnement is  goedkoper, namelijk €83. Voor junioren C en B bedraagt het 1e abonnement €117,50. Ook voor deze groep is het 2e en volgende abonnement duidelijk goedkoper (€73).

De kosten voor het jeugdschaatsen op zaterdagmiddag zijn €77,50. Het jeugdschaatsen is mogelijk voor kinderen tot en met 13 jaar.

Als pupillen, junioren en senioren (incl. masters) mee willen doen aan wedstrijden, is een licentie van de KNSB nodig. De prijs van een licentie varieert van €6,15 voor  pupillen tot €29,35 voor senioren. Een langebaanlicentie is sinds dit seizoen ook geldig voor andere disciplines, zoals bij de marathon, shorttrack en inline-skaten.

Als rijders wedstrijden willen rijden is niet alleen een licentie verplicht, maar moet er ook nog een vast bedrag worden betaald per discipline. Voor de langebaanwedstrijden bedraagt het vastrecht €70 voor masters/senioren/junioren A, € 50 voor junioren B en C en €30 voor pupillen.

Schaatsbaan Rotterdam

Als je in Rotterdam wilt schaatsen, koop je gewoon een kaartje aan de kassa.