Wedstrijdprogramma inline-skaten jeugd

SVR-leden kunnen deelnemen aan officiële inline-skatewedstrijden die georganiseerd worden onder auspiciën van de KNSB. Het gaat dan om wedstrijden in de DavevanDam-competitie en in de Jeugdskeelercup. Het is mogelijk om met een daglicentie 2 keer mee te doen aan een wedstrijd. Deze licentie is te koop bij de organisatie van de wedstrijd.

Daglicentie bij meer dan 2 wedstrijden

Als je meer dan 2 wedstrijden wilt rijden, moet een wedstrijdlicentie worden aangevraagd bij de KNSB. De kosten variëren van 37 euro voor pupillen tot 78 euro voor junioren A. Deze licentie kun je zelf aanvragen bij de KNSB, via de link: knsb.nl/lid-worden/wedstrijden/inline-skaten/. Op deze site vind je ook informatie over de leeftijdscategorieën die bij het inline-skaten worden gebruikt.

Wedstrijdprogramma competities

Wedstrijdprogramma’s voor de Dave van Dam-competitie en de Jeugdskeeler-cup kun je vinden op de site www.schaatsen.nl, onder het kopje ‘zelf sporten’ en dan de keuze ‘inline-skaten’. Via deze site kun je je ook aanmelden voor een wedstrijd in een van de competities. Er is hier ook meer informatie over het wedstrijdprogramma te vinden, zoals de afstand die verreden word, het tijdstip van de wedstrijd en het adres van de locatie. Na afloop worden op deze site ook de uitslagen en het klassement geplaatst.

Uitslagen

Uitslagen van de wedstrijden kun je vinden op www.schaatsen.nl. Ook kun je de uitslagen, alsook het wedstrijdprogramma, klassement en foto’s op de site van de betreffende organisatie vinden. Voor de MIJNTEN-competitie is dit www.mijnten-inline-cup.nl. Voor de OOMS-competitie kun je kijken op www.knsbgewestzh.nl.