Trainingskamp

Ter voorbereiding op het schaatsseizoen wordt ieder jaar in september een trainingsweekeind georganiseerd, voor jong en oud.

image011

Het trainingsweekend is voor leden en jeugdleden maar de ouders van jeugdleden zijn ook welkom. In 2014 zijn we gegaan naar Campingboerderij Breehees op 10 minuten van de schaatsbaan in Tilburg (www.breehees.nl).

Interieur_Ireen_Wust_IJsbaan_1

Vervoer:
Voor jeugdleden die geen vervoer hebben, kan dit geregeld worden via de begeleiders. Graag even aangeven bij je aanmelding of je gebruik wil maken van vervoer.
Kosten:
De kosten voor het verblijf van het hele weekend bedragen voor kinderen t/m 12 jaar 60 euro. Voor kinderen tussen 13 t/m 18 is dit 65 euro. De volwassenen betalen 75 euro. Dit is inclusief maaltijden. De toegangskosten voor de ijsbaan zijn voor eigen rekening.
Aanmelden:
Het is nog niet bekend wanneer en waar het trainingsweekeind 2015 zal worden gehouden.