Dit jaar organiseert SVR wederom een trainingsweekend in het laatste weekend van de herfstvakantie (26, 27 en 28 oktober). Het trainingsweekend is voor leden en jeugdleden maar de ouders van jeugdleden zijn ook welkom. 
We gaan naar ‘t Caves in Wintelre bij Eindhoven (www.hetcaves.nl). We zitten in de accommodatie Plantaan die plaats biedt aan 32 personen.
We gaan elke dag een keer naar de ijsbaan en omdat de accommodatie naast een mountainbikeroute ligt (http://www.mtbroutes.nl/route/1021/Veldhoven-Vessemhttp://www.mtbroutes.nl/route/1021/Veldhoven-Vessem), is er ook de mogelijkheid om veel te fietsen. We gaan kijken of het weer mogelijk is om mountainbikes via RWC Ahoy te huren.
Vervoer: Voor jeugdleden die geen vervoer hebben, kan dit geregeld worden via de begeleiders. Graag even aangeven bij je aanmelding of je gebruik wil maken van vervoer.
Kosten: De kosten voor het verblijf van het hele weekend bedragen voor kinderen t/m 12 jaar 65 euro. Voor kinderen tussen 13 t/m 18 is dit 70 euro. De volwassenen betalen 85 euro. Dit is inclusief maaltijden en drankjes. De toegangskosten voor de ijsbaan zijn voor eigen rekening. 
 Aanmelden: Graag per email: marien.ph@xs4all.nl

Voor extra informatie of als je vragen hebt dan kan je bellen of mailen met:
Machiel Korner: 010-4667189 – machielkorner@gmail.com
Marien Harkes: 010-4677019 – marien.ph@xs4all.nl