Wedstrijdprogramma inline-skaten jeugd
SVR-leden kunnen deelnemen aan officiële inline-skatewedstrijden die georganiseerd worden onder auspiciën van de KNSB. Het gaat dan om wedstrijden in de DavevanDam-competitie en in de Jeugdskeelercup. Het is mogelijk om met een daglicentie twee keer mee te doen aan een wedstrijd. Deze licentie is te koop bij de organisatie van de wedstrijd. Als je meer wedstrijden wilt rijden, moet een wedstrijdlicentie worden aangevraagd bij de KNSB. De kosten variëren van 37 euro voor pupillen tot 78 euro voor junioren A. Deze licentie kun je zelf aanvragen bij de KNSB, via de link: http://knsb.nl/lid-worden/wedstrijden/inline-skaten/. Op deze site vind je ook informatie over de leeftijdscategorieën die bij het inline-skaten worden gebruikt.

Het wedstijdprogramma van de Davevandam-competitie en de Jeugdskeelercup is te vinden op de site www.schaatsen.nl , onder het kopje ‘zelf sporten’ en dan de keuze ‘inline-skaten’. Via deze site kun je je ook aanmelden voor een wedstrijd in een van de competities. Via deze site is ook mee informatie over het wedstrijdprogramma te vinden, zoals de afstand die verreden word, het tijdstip van de wedstrijd en het adres van de locatie. Na afloop worden op deze site ook de uitslagen geplaatst en natuurlijk het klassement.

Naast de site www.schaatsen.nl is er ook nog een site per competitie. Voor de OOMS-competitie is dat de site www.knsbgewestzh.nl. Op deze site vind je eveneens het wedstrijdprogramma van de competitie, uitslagen en het klassement. Natuurlijk worden er tijdens de wedstrijden ook foto’s gemaakt. Deze foto’s kun je ook op de site bewonderen.

Ook de MIJNTEN-competitie heeft zijn eigen website voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en de foto’s, namelijk www.mijnten-inline-cup.nl.

Uitslagen
De uitslagen van de OOMS-competitie zijn te vinden via: www.schaatsen.nl en via de site van de organisatie: www.knsbgewestzh.nl.

De uitslagen van de MIJNTEN-competitie zijn te vinden via: www.schaatsen.nl en via de site van de organisatie: www.mijnten-inline-cup.nl.