Afgelopen twee weekeinden is het druk geweest op het inline wedstrijd front. Hieronder een korte samenvatting.

Zaterdag 15 april
Op deze dag was de Landelijke Baanwedstrijd in Heerenveen. Aan deze nationale wedstrijd deden maar liefst 6 leden van SVR mee! Elanne, Tiemen, Hilde, Nerena, Teun en Jarno. 
Elanne (DJA) stond in de finale van de sprint. Zij eindige uiteindelijk als 4e in de categorie junioren A en senioren. De overige uitslagen zijn te vinden op https://www.instagram.com/p/CrGtrmcKAUS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Zondag 16 april
Op zondag vond de eerste Ooms Jeugdskeelercup van het seizoen plaats. Deze was op onze eigen skeelerpiste. Aan deze regionale wedstrijd stonden 7 SVR-jeugdleden aan de start. Voor Stan, Cas, Evie, Laura en Emma was het hun eerste skeelerwedstrijd ooit. Sara heeft vorig jaar al een aantal wedstrijdjes gereden. Wat hebben ze het goed gedaan! Zie https://www.instagram.com/p/CrL7NAZKS7f/?igshid=MDJmNzVkMjY= voor foto’s en sfeerbeelden van de wedstrijd. De volgende wedstrijd is zondag 30 april in Ammerstol. Doe jij ook mee?

Aansluitend aan de Jeugdskeelercup werd de Oomsport Skeelercup-marathon verreden op het wielerparcours bij ons clubhuis. Aan deze wedstrijd van 42 km deden ook weer 5 SVR-leden mee. Hilde (16e), Nerena (24e), Nienke (25e), Machiel (26e) en Tiemen (29e) hebben zeer sterk gereden!

Zondag 23 april
Afgelopen zondag stond onze eerste instapwedstrijd van het seizoen op het programma. Deze wedstrijd wordt georganiseerd voor en door SVR en Schaats en Inline Lansingerland (SIL). De uitslagen zijn hieronder te vinden.