Evenementen

Bij SVR kun je gedurende het gehele jaar trainen en wedstrijden rijden; zowel schaatsen, skaten als fietsen en op alle niveaus. Maar dat is niet alles! Gedurende het jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd.

• Nieuwjaarsreceptie – proosten op een nieuw sport en gezelligheidsjaar (jan)
  • Clubkampioenschappen schaatsen – van jeugd tot en met master. Wie is in zijn categorie de snelste, verbeter je je eigen persoonlijke record, en wie wordt overall clubkampioen (mrt).
  • Slotfeest – einde schaatsseizoen, huldiging van de clubkampioenen, loterij, borrel en eten (apr)
  • Trainingsweekend fiets – meestal naar de Ardennen, de voorbereiding op de Fietsweek.
  • De klassieke Fietsweek – elk jaar een week fietsen in de bergen. Heroische dagtochten, kampvuren, culinaire hoogstandjes en veel sterke verhalen (mei-jun).
  • Velomediane Claudy Criquiellion – wielercyclo vanuit La Roche-en-Ardenne (aug).
  • Van Herpenloop en nazomer BBQ – wie is de beste loper van de vereniging. Inmiddels overheerst door de jeugd (sept)
  • Clubkampioenschappen skaten – van jeugd tot en met master, van 100m sprint tot marathon (sept)
  • Trainingsweekend – 3 dagen lang schaatsen en MTB-en. De perfecte voorbereiding op het schaatsseizoen, jeugd en volwassenen (okt).
  • Opening Schaatsbaan Rotterdam – feestelijke avond met wedstrijden, muziek en een borrel (dec).
  • Flevonice – dagje natuurijs proeven in de Flevopolder (dec).

En verder nog: borrel op de dinsdagavond in het clubgebouw en de woensdagavond op schaatsbaan R-dam, clinic baanwielrennen, jeugdwedstrijden op Schaatsbaan R-dam, bezoek zesdaagse, Ronde van Vlaanderen, Fietsweekend Colijnsplaat, Skeeleren op de Piste in Almere, organisatie KPN marathon, vrijwilligers WK Shorttrack.   En alles wat we de komende jaren nog meer verzinnen, voor, met en door onze leden!