Lid worden van SVR

 

SVR wil een actieve, open en florerende schaats en skate vereniging zijn met aanbod voor jong en oud en voor beginner en topper. SVR stelt een ieder in staat zich door middel van daarop toegesneden trainingen, zoveel als mogelijk tot het door hem of haar zelf gewenste niveau in de schaats- en/of skatesport te bekwamen, zowel in wedstrijd als recreatief verband.

 

Het aanbod van SVR bestaat uit:

  • Schaatsen in de winter
  • Skaten, krachttraining en fietsen in de zomer
  • Conditietraining het hele jaar door
  • Elke dinsdag clubavond na afloop conditietraining
  • Tal van activiteiten gedurende het jaar, voor en door leden georganiseerde

 

SVR heeft een tiental gediplomeerde trainers die allen als vrijwilliger actief zijn.

Lid worden van SVR is eenvoudig. Door het inschrijfformulier  (Aanmeldingsformulier 2022-23-SVR) in te vullen en op te sturen naar het secretariaat, en het betalen van de verschuldigde contributie, is het lidmaatschap snel geregeld. Voor informatie kun je terecht bij de secretaris Peter Lindhout (secretaris@svrotterdam.nl of  06-29362008) of bij trainerscoördinator Jacolien Vogelzang (trainerscoordinator@svrotterdam.nl of 06-41595281). Voor je aan te melden als lid is het mogelijk ter kennismaking een proeftraining mee te maken.

Lidmaatschap

Kosten

pupillen (op 1 mei van dit jaar jonger dan 13 jaar) (inclusief skeelerlidmaatschap) € 75,-
junioren (op 1 mei van dit jaar jonger dan 19 jaar) of studenten (tot 25 jaar, op vertoon inschrijvingsbewijs)

€ 75,-

senioren (op 1 mei van dit jaar 19 jaar of ouder)

€ 100,- 

Reductie bij gezinslidmaatschap (50% voor tweede inschrijving; geldt niet voor pupillen). Het verenigingsjaar loopt van 1 mei tot en met 30 april.

 

Skeeler module

Deelname aan skeelertrainingen betekent een extra module bovenop het lidmaatschap. Dit geldt voor trainingen op de wielerbaan en skeelerpiste.

– Voor pupillen is dit al onderdeel van het lidmaatschap van E75. 

– Voor junioren bedragen de kosten voor skeeleren E25 per jaar.

– Voor Senioren bedragen de kosten voor skeeleren E50 per jaar.

 

Abonnementen en licenties

Voor het trainen op de Uithof is een KNSB-abonnement nodig. De kosten hiervan lopen uiteen door de leeftijd en het aantal trainingsuren per week.
Voor junioren A en senioren kost een trainingsabonnement €137,50, voor de jeugd €77,50.
Om aan KNSB-wedstrijden te mogen meedoen is een licentie nodig. De kosten daarvan variëren van €30.= (pupillen) tot €70.= (senioren).
Voor trainen op schaatsbaan Rotterdam is geen abonnement nodig. Een kaartje koop je gewoon aan de kassa. Wel vragen we een bijdrage van niet-leden om deel te nemen aan deze training.

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap moet voor 30 april gebeuren, schriftelijk of per email bij de secretaris. Na deze datum wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Indien na 30 april wordt opgezegd, dient de contributie voor het hele nieuwe seizoen te worden voldaan.