Ga de uitdaging aan en rijd je kerstkilo’s er weer af met “DE 500 VAN ROTTERDAM”. Schaats maandag 27-dec tm vrijdag 31-dec elke ochtend 100 ronden en kom zo aan de magische 500. Waar? Uiteraard op de coolste locatie in de verre omtrek; Schaatsbaan Rotterdam! Heb je een transponder? Dan kun je je voorgang en die van anderen dagelijks bijhouden via https://vinksite.com/MeesteRonden.htm?Rotterdam&long=true.

Kun je niet elke dag of vind je 100 ronden toch wel wat veel. Geen probleem. Je bepaalt zelf welke dagen en hoeveel je wil schaatsen. Elk aantal is goed, zolang je maar komt rijden.

We vormen drie groepen met een rondesnelheid van 40, 45 of 50s per ronde. Je bepaalt zelf in welke groep je kan en wil rijden. De snelheid wordt aangegeven middels een rondlopend gekleurd licht. Iedereen mag meedoen, sluit aan bij de groep, doe een ronde kopbeurt, houd je aan de snelheid en rij mee! Inschrijven is niet nodig. Het enige wat je moet doen is een kaartje kopen, een tijdslot reserveren en vroeg uit de veren. De baan gaat al om 700h open, we starten 730h en tot 900h is de baan alleen voor norenrijders.

DOE MEE!!!