Vorig jaar viel het trainingsweekend van SVR helaas in duigen. Maar niet getreurd in 2021 gaan we het gewoon weer proberen.  We hebben al een locatie vastgelegd in de buurt van de schaatsbaan in Enschede.

Dit jaar organiseert SVR een trainingsweekend in het laatste weekend van de herfstvakantie (22, 23 en 24 oktober). Het trainingsweekend is voor leden en jeugdleden maar ouders van jeugdleden zijn ook welkom.
We gaan dit jaar niet naar Brabant maar we gaan naar het oosten van het land, Twente. We zitten in een groepsaccommodatie op De Bovenberg in Markelo (https://debovenberg.nl/groepsaccommodatie-overijssel/).
Deze accommodatie ligt aan een verbindingsweg tussen twee MTB-routes (https://www.mtbroutes.nl/overijssel/markelo)! Waarschijnlijk kunnen we via RWC Ahoy weer mountainbikes lenen voor de jeugdleden.

We zijn van plan om vrijdagmiddag 22 oktober (13h?) te starten met de eerste ijstraining op ijsbaan De Scheg in Deventer. De overige twee ijstrainingen willen we in Enschede houden.

Vervoer:
Voor jeugdleden die geen vervoer hebben, kan dit geregeld worden via de begeleiders. Graag even aangeven bij je aanmelding of je gebruik wil maken van vervoer.

Kosten:
De kosten voor het verblijf van het hele weekend bedragen voor kinderen t/m 12 jaar 72 euro. Voor kinderen tussen 13 t/m 18 is dit 79 euro. De volwassenen betalen 92 euro. Dit is inclusief maaltijden en drankjes.
De toegangskosten voor de ijsbaan zijn voor eigen rekening maar als het een beetje meezit wordt het weer net zoals andere jaren inclusief!

Aanmelden:
Graag per email: marien.ph@xs4all.nl

Voor extra informatie of als je vragen hebt dan kan je bellen of mailen met:
Machiel Korner: 06 1135 4781 – machielkorner@gmail.com
Marien Harkes: 06 5179 6509 – marien.ph@xs4all.nl