Wedstrijdprogramma

Wedstrijdprogramma op www.schaatsen.nl
Het wedstijdprogramma van de DavevanDam-competitie en de OOMS-competitie is te vinden op de site www.schaatsen.nl , onder het kopje ‘zelf sporten’ en dan de keuze ‘inline-skaten’. Via deze site kun je je ook aanmelden voor een wedstrijd in een van de competities. Via deze site is ook mee informatie over het wedstrijdprogramma te vinden, zoals de afstand die verreden word, het tijdstip van de wedstrijd en het adres van de locatie. Na afloop worden op deze site ook de uitslagen geplaatst en natuurlijk het klassement.

Naast de site www.schaatsen.nl is er ook nog een site per competitie. Voor de OOMS-competitie is dat de site www.knsbgewestzh.nl Op deze site vind je eveneens het wedstrijdprogramma van de competitie, uitslagen en het klassement. Natuurlijk worden er tijdens de wedstrijden ook foto’s gemaakt. Deze foto’s kun je ook op de site bewonderen.
Ook de DavevanDam-competitie heeft zijn eigen website voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en de foto’s.