dag trainingsvorm datum tijdstip voor wie  WAAR bijzonderheden
maandag 1 inline-skatetraining (tochten rijden) vanaf 25 april t/m eind september vanaf 19.30 uur junioren, senioren en masters Parkeerplaats ‘Outdoor & Fun’, aan de voet van de skihelling in het Hoge Bergse bos.  Als het 2 uur voor de training regent, gaat de training niet door. Zorg voor voldoende bescherming (helm, pols- en kniebescherming)!  Trainer: Marcel Teunisse
maandag 2 inline-skatetraining (conditietraining) vanaf 4 april t/m eind september vanaf 19.45 uur junioren, senioren en masters Wielerbaan (Landscheiding 101) Als het wielerparcours nat is, gaat de training niet door. Trainer: vooral op schema

dinsdag 1

dinsdag 2

techniek- en conditietraining

krachttraining

elke dinsdagavond

vanaf 19.45 uur

junioren, senioren en masters

beperkte groep, op uitnodiging,

Clubhuis (Landscheiding 101)

Deze training vindt het gehele jaar door plaats. Trainer : Jaap Schokkenbroek

Trainers: Eva van Til, Frans van Herpen

woensdag 1 inline-skatetraining vanaf 6 april t/m eind september  van 18.00 tot 19.15 uur pupillen & junioren t/m 14 jaar  Piste/wielerbaan (Landscheiding 101) Zorg voor voldoende bescherming (helm, pols- en kniebescherming)!  Trainer: Machiel Korner. Als de baan erg nat is doen we een andere training.
woensdag 2 inline-skatetraining vanaf 6 april t/m eind september  van 19.15 tot 20.30 uur wedstrijdrijders (junioren, senioren, masters) Piste (Landscheiding 101) Zorg voor voldoende bescherming (helm, pols- en kniebescherming)!  Trainer: Jacolien Vogelzang. Als de baan erg nat is doen we een andere training.
woensdag 3 inline-skatetraining vanaf 6 april t/m eind september  van 20.30 tot 21.45 uur recreanten Piste (Landscheiding 101) Zorg voor voldoende bescherming (helm, pols- en kniebescherming)!  Trainers: Jaap Schokkenbroek/Tim de Bruijn/Bart Groot.
donderdag sprong/krachttraining vanaf 19 mei t/m eind september van 19.30 tot 20.45 uur junioren, senioren en masters Clubhuis (Landscheiding 101) Trainers: Bart Groot/Jacolien Vogelzang
zondag inline-skatetraining vanaf 3 april t/m eind september van 9.30 tot 11.00 uur pupillen en junioren Piste/wielerbaan (Landscheiding 101) Zorg voor voldoende bescherming (helm, pols- en kniebescherming)! Trainers: Machiel Korner/Jacolien Vogelzang/Arne Wendt/Tijn van Til. Doe je hardloopschoenen aan of neem ze in ieder geval mee, want voorafgaand aan het inline-skaten wordt er een warming-up gedaan. Als de baan erg nat is doen we een andere training.
zondag fietsen vanaf 3 april t/m eind september vertrek 8.30 uur junioren, senioren en masters Veenweg 20 Deelname op eigen risico.